Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Gucci sneakers

Gucci sneakers white applique

Het wordt een beetje saai want ja alwéér Gucci en witte sneakers. Maar Gucci maakt zulke toffe dingen dat ik echt alles wil hebben. Witte sneakers zijn intussen een wardrobe staple geworden, maar ze lijken allemaal wel een beetje op elkaar. Maar deze Gucci sneakers zijn echt anders dan anders. Ze hebben het typische Gucci sausje gekregen; glitters en kekke borduursels. I love it!

Gucci sneakers white back details green redDe achterkant van de Gucci sneakers in metallic slangenleer

Naast de Gucci tassen en loafers vind ik deze sneakers ook helemaal geweldig. Gucci sneakers met de rode en groene streep waren een paar jaar terug misschien nog een tikje ordinair. Maar in combinatie met een hart, ananas of bloem én een flinke dosis glitter hebben ze zo’n ontzettend coole en kitscherige vibe.

Het leuke aan deze sneakers vind ik ook dat ze asymmetrisch zijn. De linker en de rechterschoen zijn beide anders. Zo is het stuk op de heel groen of rood en dat geeft een speels effect aan de schoen. Sommige appliques zijn wel symmetrisch, zoals de bij, bloemen of de hartjes. Maar de ananas met het lieveheersbeestje is toch wel mijn favoriet, zoo cute!

Gucci sneakers white pineappleMet ananas en lieveheersbeestje 495 euroGucci sneakers white beesMet bijen 475 euroGucci sneakers white flowersMet bloemen 595 euroGucci sneakers white heartsMet hartjes 475 euroGucci sneakers white lips strass Met rode lippen 695 euro

Shop de Gucci sneakers via Gucci, of ga langs de boetiek in de P.C. Hooftstraat of de Bijenkorf in Amsterdam.

Vorige post Volgende post

Lees ook