Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Hermès armbanden

Hermès clic h Chinese redVoor make-up addicts is dit de leukste tijd van het jaar. De meest prachtige collecties druppelen langzaamaan de winkels binnen. Voor verslaafden van tassen en schoenen zijn er zulke collecties helaas niet. Geen probleem hoor, ik stel mijn eigen wishlist voor kerst wel samen. Daarop staan dit jaar een aantal Hermès armbanden. Dan mag de kerstman zelf een keuze maken.

Hermès armbanden tbhEen deel van mijn stack. Hermès Clic H en Rivale plus mijn Céline Knot armbandHermès clic h Chinese redClic H in Chinees rood 495 euro

En doet de kerstman dat niet? Dan ga ik zelf wel naar de winkel ;). Hermès maakt echt de mooiste armbanden. Een Hermès tas is misschien onbetaalbaar, maar de armbanden van Hermès kosten tussen de 200 en 1000 euro. Een stuk goedkoper dan een Birkin of Kelly tas!

Misschien ken je de armbanden met emaille wel zoals de Clic H. Dit is een armband van verguld metaal ingelegd met gekleurd emaille en een H als sluiting. Ik heb deze armband al in een aantal kleuren, maar deze in ‘Chinees rood’ zou ik graag toevoegen aan mijn collectie. Het is dieprode kleur met een paarse ondertoon. Een echte herfstkleur die goed past bij de rest van mijn stack.

Hermès Behapi simple tourBehapi simple tour 238 euroHermès Collier de ChienCollier de Chien 945 euroHermès Kelly DogKelly Dog 450 euro

Ook erg mooi zijn de leren armbanden van Hermès. De Kelly double tour is natuurlijk een klassieker met de bekende sluiting. Stoerder en breder zijn de Collier de Chien en de Kelly Dog armband. Beide echte Hermès klassiekers waar je veel bloggers en celebrities mee ziet.

Het vinden van de juiste armband kan nog best lastig zijn. Er zijn verschillende maten, kleuren en mijn ervaring is dat de boetieks lang niet altijd een goeie voorraad hebben. Ben je op zoek naar een Hermès armband? Bel dan even vooral naar de boetiek om te checken of het model van jouw voorkeur er is.

Deze armbanden zijn alleen te koop bij Hermès. In de webshop of in de boetieks in de P.C. Hooftstraat en de Bijenkorf in Amsterdam of in Maastricht. Kijk op Hermès.com voor meer informatie.

Vorige post Volgende post

Lees ook