Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Sophia Webster Coco flamingo pumps

Sophia Webster Coco pumps flamingo De schoenen van Sophia Webster vind ik zó ontzettend vrolijk en leuk, dat ik snel mijn eerste paar wil aanschaffen. Maar mijn stijl is best ingetogen en minimalistisch. De schoenen van Sophia Webster zijn álles behalve dat. Ze zijn kleurrijk, quirky en over de top. Hoe leuk ik de Angel Wings pumps ook vind, ik sla ze toch over. Maar deze Sophia Webster Coco pumps zijn een ander verhaal. Het zijn simpel zwarte pumps maar wel met een leuke en typische Sophia Webster twist. Hebben!

Sophia Webster is eigenlijk pas net bezig, ze studeerde pas in 2010 af, maar haar schoenen zijn nu al ongekend populair. Zo is Kendall Jenner een grote fan. Niet heel gek, want haar speelse stijl spreekt ieder meisje meisje wel aan. Van bloemetjes tot gekke printjes en stipjes in alle kleuren van de regenboog. Haar schoenen hebben het vaak allemaal. Tegelijk! Deze zwarte suède pumps zijn dus eigenlijk wel heel erg saai voor haar doen. Maar dat vind ik helemaal niet erg want dat pas een stuk beter bij mij. Misschien ben ik ook wel gewoon saai ;).

Sophia Webster Coco pumps flamingo Detail van de flamingo hak

Deze pumps zijn een typisch gevalletje van business in the front, party in de back. Ze ogen heel simpel en klassiek, maar als je goed naar de achterkant kijkt, zie je ineens twee flaming’so. Zo cute! En daarom juist ook heel erg geschikt voor naar kantoor. Deze pumps hebben een metalen naaldhak van 10cm. De flamingo op de hak is roségoud en daardoor heel erg chic. Verder zijn het hele gewone zwarte pumps die echt overal bij staan. Dus zoek je nog mooie zwarte pumps en wil je iets speciaals? Dan zijn deze Sophia Webster Coco pumps echt iets voor jou.
Sophia Webster Coco pumps flamingo Deze zwarte Sophia Webster Coco pumps kosten 485 euro en bestel je via Matches. De Coco is ook in andere kleuren verkrijgbaar en die bestel je via de webshop van Sophia Webster. De Bijenkorf in Amsterdam verkoopt ook haar schoenen, maar ik weet niet of ze dit model in de collectie hebben. Dat moet ik binnenkort maar eens uitzoeken!

Vorige post Volgende post

Lees ook