Bag vs Bag, Tassen

Zara vs Ralph Lauren Ricky bucket bag

Zara Ralph Lauren Ricky bucket bagLook a like alert! De nieuwe Zara collectie druppelt binnen en deze buideltas viel mij direct op. Die heb ik eerder gezien! Maar waar? Ralph Lauren heeft een veel luxer exemplaar. Beide tassen hebben dezelfde looks, maar zijn tegelijkertijd ook zo verschillend. Hint: vooral de prijs. Kijk mee in deze vergelijking van bag vs bag. Zara tegen Ralph Lauren!

Om er leuk uit te zien is een designertas echt geen must. Ook met een beperkt budget zijn er genoeg leuke tassen te koop. Zara is mijn place to go als ik een goedkope maar fijne tas zoek. Ieder seizoen weer laten de designers van Zara zich inspireren door eh vooral andere designers. Weinig origineel is het niet, maar wel fijn voor onze portemonnee. Zo kunnen we goede imitaties scoren. Het paradepaardje van Ralph Lauren is de Ricky bag (inderdaad die ene tas met ingebouwde LED-verlichting!). Deze tas met het groot slot aan de voorkant is de signature style van Ralph Lauren. Maar dat kan Zara ook moeten de designers daar gedacht hebben. En zie hier het resultaat.

Zara buideltas met slot bruinZara buideltas

Beide tassen zijn cognackleurige bucket bags met een opvallend groot voorvak en een groot slot. Ze hebben beide een lang én een kort hengsel. Dat maakt beide tassen erg handig. Iets minder handig is het grote vak. Feit is dat je vaak moet graaien in een bucket bag. De oplossing zijn een paar handige vakken en die hebben beide tassen gelukkig wel. Het grote, of beter gezegd, het állergrootste verschil is de prijs. De Ralph Lauren Ricky is maar liefst 40(!) keer duurder dan die van Zara.

Maar wat krijg je dan meer voor dat geld? Nou een heleboel, de Ricky is helemaal gemaakt in leer. Die van Zara uiteraard van nep leer. Dat maakt deze tas een stuk minder duurzaam. Ook het slot van de Ricky bag is van veel betere en zwaardere kwaliteit. Het slot zit er misschien wel voor de sier, maar niets is zo lullig als een slot dat na een paar keer gebruiken uit elkaar valt.

Ralph Lauren Ricky bucket bagRalph Lauren Ricky buideltas

Ga je voor de goedkope optie? Bestel dan deze tas bij Zara voor 49,95. De dure Ralph Lauren Ricky tas bestel je via RalphLauren.fr voor 1950 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook