Tassen

Dolce & Gabbana camera clutch

Dolce & Gabbana camera clutch pink

Dolce & Gabbana is nooit saai of minimalistisch. Voor mij is het de modevariant van de Bertolli pasta reclame; op en top Italiaanse gezelligheid waarbij ‘less is more’ helemaal niet bestaat. Bloemen- en fruitprints, glimmend gouden details en nog veel meer over de top details. Deze Dolce & Gabbana camera clutch is precies dat, maar dan toch weer een beetje anders.Dolce & Gabbana camera clutch pink

Novelty bags zijn erg in. Kate Spade is een betaalbaar alternatief, maar ook luxere merken brengen vaak een paar bijzondere clutches uit in een collectie. Denk maar aan de bijzondere én onbetaalbare clutches die Chanel ieder seizoen in de collectie heeft. Het worden meestal echte collector’s items die voor heel veel geld doorverkocht worden.

De ‘Italia is Love’ lente/zomer collectie van Dolce & Gabbana staat geheel in het teken van ouderwets en nostalgisch Italië. Vintage ansichtkaarten waren de bron van inspiratie voor deze collectie. Dolce & Gabbana geeft me altijd al een vakantiegevoel, maar bij het zien van de nieuwe collectie wil ik meteen naar de Italiaanse kust. En zeg je vakantie, dan zeg je een camera!

Dolce & Gabbana camera clutch pink

Dit schattige tasje is afgewerkt in leer, metaal en plastic en komt met een canvas schouderband.

Pre-order deze Dolce & Gabbana camera clutch nu voor 1950 euro via DolceGabanna.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook