Icons, Tassen

Icons: Prada Saffiano Lux tote

Prada Saffiano Luxe Tote large Burgundy

Een van de best verkopende Prada tassen ever is de Prada Saffiano Lux tote. En ik snap best waarom. De kracht van deze tas ligt in de simpele maar tijdloze vorm, het bijna onverwoestbare saffiano leer (Prada was de eerste met dit leer!) en de enorme keuze aan kleuren en de subtiele hardware. Of je deze tas nou gebruikt als dagelijks werkpaard of niet, de Prada Saffiano Luxe tote is een hele fijne tas die je zeker eens moet overwegen.

Prada Saffiano Luxe Tote smallDe Luxe tote in small 1350 euro via Prada

Deze strakke en handige tas is perfect voor werk. Er is een groot van in het midden voor bijvoorbeeld een laptop (mits niet al te groot), en twee vakken met rits aan beide zijkanten. Het voordeel van deze indeling is dat je niet eindeloos aan het graven bent in je tas naar je telefoon, sleutels of lipstick. Dat is altijd mijn ergernis nummer één. En geen zin om de tas aan je arm te dragen? Dit model heeft ook altijd een afneembare schouderband. Handig!

Het allergrootste pluspunt vind ik misschien wel het saffiano leer. Dit stugge leer heeft een bepaalde print waardoor dit leer echt heel goed tegen krassen kan. Maar ook zonder problemen een regenbui overleeft. En dat is best handig als je in Nederland woont.

Prada Saffiano Luxe Tote mediumDe Luxe tote in medium 1500 euro via PradaPrada Saffiano Luxe Tote largeDe Luxe tote in large 1700 euro via Prada

Naast de gewone basic kleuren zoals beige, zwart, grijs en cognac, brengt Prada ieder seizoen een aantal seizoenskleuren uit. Of prints. Zoals deze art nouveau-achtige print uit de zomercollectie. Heftig, maar wel erg mooi!

Prada Saffiano Luxe Tote large art nouveau flower printLuxe tote met print 1800 euro via Prada

De Prada Saffiano Luxe tote is online te bestellen via de webshop van Prada of Fashionette. Of ga langs de Prada boetiek in de P.C. Hooftstraat. Ook Kiki Niesten in Maastricht verkoopt Prada tassen. Niet zo’n groot budget? Je kan altijd nog de Prada outlet in Roermond proberen.

Vorige post Volgende post

Lees ook