Tassen, TBH Favorites

New in: Mansur Gavriel bucket bag in flamma

reveal mansur gavriel bucket bag flamma

De meeste gewilde tas van dit moment? Een tas waar lange wachtlijsten voor zijn én die standaard overal uitverkocht is? Dat is de Mansur Gavriel bucket bag. Echt waar, een Hermès Birkin is nog eenvoudiger te bemachtigen. Ik heb ruim 1.5 jaar gezocht maar eind april vond ik de tas ineens op Net-a-Porter. Geheel onverwacht want ik keek wel vaker, maar net op tijd voor mijn verjaardag. En ik ben er héél blij mee. Wat een fijne tas is dit! Kijk je mee naar mijn reveal?

reveal mansur gavriel bucket bag flammaNet-a-Porter pakt het altijd zo mooi in. Het is bijna zonde om het uit te pakken!

Vorig jaar stond deze tas al op mijn wishlist en het heeft even geduurd, maar nu heb ik de tas echt in mijn bezit. De tassen van Mansur Gavriel zijn hot. Ze zijn eigenlijk altijd uitverkocht en ze gaan voor heel veel geld weg op sites zoals eBay en Vestiare Collective. Mansur Gavriel is nog geen drie jaar bezig en het succes kwam eigenlijk heel snel. Vandaar dat ze nu ook zo slecht aan de enorme vraag kunnen voldoen. Lees in dit eerdere blog meer over Mansur Gavriel.

reveal mansur gavriel bucket bag flamma

Dit is mijn eerste bucket bag en ik ben er erg blij mee. Het is de perfecte combinatie tussen een grote tas (mijn MacBook past er in! Yippie!) en een lange schouderband zodat je toch je handen vrij hebt. En de kleuren zijn ook heel erg ‘mij’: rood en zwart zijn mijn lievelingskleuren. Naast deze kleurencombi heb je de tas bijvoorbeeld ook met een blauwe, roze, of gouden binnenkant. Zo mooi allemaal! Die wil ik eigenlijk ook nog wel hebben…

De meeste bucket bags zijn vrij nonchalant en casual, maar deze van Mansur Gavriel is heel clean en minimalistisch. Precies waar ik van houd. Het leer is ontzettend stug waardoor de tas mooi rechtop blijft staan. Het enige nadeel is dat het leer wel erg kwetsbaar is. Iedere kras zie je direct en mijn tas kwam al licht geschonden de doos uit. Maar dat hoort erbij. Op het kaartje aan de tas staat ook:

“We hope you will enjoy it for years to come. Vegetable tanned leather is an untreated leather that is warm, strong and personal. Each abrasion is a memory that enriches the character of the product.”

reveal mansur gavriel bucket bag flammaEn daar piept al een klein stukje leer met de rode binnenkant uit

De tas zelf is heel erg licht. Het is echt de lichtste tas uit mijn collectie en dat is best wel handig. Ik sjouw namelijk graag heel mijn leven in mijn tas mee (herkenbaar?!) en de meeste tassen die ik heb zijn al best zwaar van zichzelf. Dus het gewicht is echt een groot pluspunt van deze tas. De tas is ook stevig dus ik kan ‘m lekker vol gooien met van alles.

reveal mansur gavriel bucket bag flamma

Ben jij ook op zoek naar een Mansur Gavriel tas? Dan kan ik je aanraden om Net-a-Porter, Matches, Colette en Anita Hass te stalken. Dit zijn de enige (Europese) webshops waar Mansur Gavriel verkocht wordt.

De prijzen verschillen helaas nog wel. Zo ligt de prijs van deze grote original bucket bag tussen de 460 en 575 euro. De mini en extra mini zijn wel wat goedkoper. Naast de bucket bag is er ook een shopper te koop en vanaf komend seizoen ook een aantal crossbody tassen. Check alle modellen en kleuren op mansurgavriel.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook