Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Saint Laurent sneakers

Saint Laurent court sneakers white

Eind mei/begin juni begint langzaamaan de zomersale weer. Eén van de beste periodes van het jaar om toe te slaan. Ik kijk er altijd erg naar uit.En hebben jullie al een sale wishlist gemaakt? Een (sale) wishlist helpt je te focussen op de dingen die je écht leuk vindt en voorkomt impulsaankopen. Zo aas ik de komende uitverkoop op de simpele maar mooie Saint Laurent sneakers.

Saint Laurent Star California sneakers Saint Laurent California sneakers met sterren via de Bijenkorf 475 euro

Ik houd bij een webshop altijd een wishlist bij. Als de sale begint, zie je in één oogopslag of iets afgeprijsd is of niet. En met een paar klikken zit het item ook in je mandje. Snelheid is belangrijk want bij de sale zijn de populairste items altijd binnen no time uitverkocht. Het scheelt tijd als je vooraf kijkt wat je zou willen hebben.

Ik aas dus op een van deze Saint Laurent sneakers. Ooit liet ik een paar met 60% korting liggen en daar heb ik nu spijt van! Maar nieuwe ronde nieuwe kansen dus ik ga mijn best doen deze uitverkoop.

Saint Laurent SL 06 sneakers blackSaint Laurent SL 06 zwarte sneakers via de Bijenkorf 395 euroSaint Laurent SL 06 sneakers whiteSaint Laurent SL 06 witte sneakers via de Bijenkorf 395 euro Saint Laurent court sneakers white goldSaint Laurent sneakers met glitter en luipaardprint via Matches 495 euroSaint Laurent court sneakers white silverSaint Laurent sneakers met glitter via Net-a-Porter 495 euro

Vorige post Volgende post

Lees ook