Tassen

6x betaalbare minimalistische tassen voor op je wishlist

Cuero and Mor bucket

De fijnste trend van de laatste paar jaar is wel die van de betaalbare minimalistische tas. Mooi afgewerkt in natuurlijk gelooid leer en een simpel ontwerp. Mansur Gavriel was een van de aanstichters van deze trend. Maar nu zijn er nog veel meer merken die in dit gat springen. Maak kennis met de tassen van Building Block, Cuora and Mor, Aester Akme, BOYY, Kara en PB 0110.

Cuero and Mor

Cuero and Mor hebben een échte bucket bag gemaakt. Rond, stijf en met een dekseltje. Check ook zeker de rest van de tassen van Cuero and Mor, het zijn pareltjes!

Cuero and Mor bucket Alhambra cognacCuero and Mor Alhambra bucket via C&M 595 dollar

BOYY

Vergeet de Chanel Boy, er is een nieuwe BOYY! De BOYY Karl is een moderne handtas in een prachtige kleur groen en een opvallend grote leren gesp. Die leren gesp is de signatuur van BOYY en zie je terug in de andere modellen.

Boyy Karl cepperi greenBOYY Karl Capperi via Boyy 1020 euro

Building Block

Deze Box tas is letterlijk een building block. Zo vierkant zie je ze zelden! Building Block houdt van simpele en kinderlijke vormen. Vierkant, langwerpig of rond. En soms gecombineerd met een houten blokje zoals je die kent uit een speelgoed setje.

Building Block box greyBuilding Block Box via Farfetch 500 euro

Kara

Mooi hoe Kara het gladde leer combineert met het stamped croc leer. De Nano Tie is ook nog eens de goedkoopste uit dit rijtje.

Kara nano tie black crocKara Nano Tie via Net-a-Porter 379 euro

Aesther Akme

Designer Stephan Park won in 2012 de Coach Handbag Competition. Fijne draagbare tassen ontwerpen kan ze zeker. De Barrel is daar een goed voorbeeld van.

Aester Akme mini Barrel beigeAesther Akme Barrel crossbody via Aesther Akme 385 euro

PB 0110

Ik heb al eens eerder een artikel gewijd aan dit Duitse merk. Philipp Bree komt uit een familie van tassenmakers. Hij kent de fijne kneepjes van het vak maar Tock gaat hij voor lekker simpel. Duitse degelijkheid op zijn best.

PB 0110 AB 32 espressoPB 0110 AB 32 via PB 0110 699 euro

Mansur Gavriel

Mansur Gavriel mag ook niet ontbreken. De nieuwe modellen zijn niet meer zo basic. Maar gelukkig zijn de eerste modellen dat wel. Zoals deze knalrode ‘flamma’ satchel.

Mansur Gavriel satchel redMansur Gavriel patches via Matches 615 euro

Vorige post Volgende post

Lees ook