Schoenen

Chiara Ferragni Maleficent loafers

Chiara Ferragni Maleficent loafers glitter black

Als er een nieuwe film uitkomt (of een groot voetbalevenement) dan spelen merken hier meestal handig op in om zo ook mee te liften op de hype. Het succes van het product is vervolgens kortstondig, het is dan ook alleen bedoeld om snel geld te harken (ik noem een juichpak van een bepaalde supermarkt). Zo zijn ook deze schoenen van blogger Chiara Ferragni zijn overduidelijk geïnspireerd op de hoofdpersoon uit de nieuwe Disney film Maleficent die sinds vorige week in de Nederlandse bioscoop draait. 

Maleficent Chiara Ferragni loafers

Er zijn weinig bloggers zo succesvol als de Italiaanse Chiara Ferragni. Deze fashionblogger heeft onder andere haar eigen schoenenlijn onder haar eigen naam en een schoenenlijn voor Steve Madden. Voor haar eigen schoenenlijn bracht ze eerder dit jaar al een collectie quirky loafers, versierd met wimpers, spaghetti en lipsticks uit. Nu heeft ze aan die lijn nog een model toegevoegd geïnspireerd op de Disney villain Maleficent van de gelijknamige film. In de film wordt Maleficent gespeeld door Angelina Jolie. Die droeg tijdens de photocall in april toevallig ook one-of-a-kind Maleficent themed Christian Louboutin schoenen. Dit paar Louboutins zijn speciaal voor Angelina gemaakt en helaas niet te koop, maar als je dan per sé Maleficent-inspired schoenen wilt hebben dan zijn deze loafers van Chiara Ferragni helemaal jouw ding..

Chiara Ferragni Maleficent loafers glitter silver

Deze loafers zijn net als de meeste loafers uit de collectie van Chiara versierd met glitters. Je kan ze zowel casual dragen onder een spijkerbroek als wat gekleder voor een avondje uit. Het leuke aan deze schoenen vind ik dat je laat zien dat je jezelf niet al te serieus neemt. Wedden dat je leuke opmerkingen krijgt over deze schoenen? En voor de mensen die je aanstaren, staar gewoon lekker terug!

De Maleficent loafers van Chiara Ferragni kosten 205 euro en zijn verkrijgbaar in zwart en zilver via Luisaviaroma.

Vorige post Volgende post

Lees ook