Schoenen

Christian Louboutin pumps geïnspireerd op Star Wars the Last Jedi

Christian Louboutin Star Wars Vanity Fair

Sinds vandaag draait de niewste Star Wars film in de bioscoop: Star Wars the Last Jedi. Nu ben ik niet per se een fan, maar ik vind het dan wel weer heel leuk dat Christian Louboutin speciaal voor de film een mini collectie heeft gemaakt. Daar kan je op bieden en de opbrengst gaat naar het goede doel. Super exclusief dus.

Christian Louboutin ontwierp 5 verschillende pumps geïnspireerd op 4 sterke vrouwelijke rollen in Star Wars én een speciaal ruimteschip. De schoenen zullen nooit te koop zijn en zijn dus super bijzonder. Dit is de derde keer dat Louboutin samenwerkt met Disney. Eerder maakte hij al schoenen voor Maleficent en Cinderella.

De schoenen worden geveild voor het goede doel. Naast deze schoenen bied je ook op een exclusieve rondleiding op het hoofdkantoor van Lucasfilm (van Star Wars), een vertoning van de film en Louboutin maakt ook een draagbaar paar in een maat naar keuze.

Wat dit gaat kosten? De geschatte waarde is 10.000 tot 15.000 per schoen!

Christian Louboutin Star Wars Vanity Fair Christian Louboutin Star Wars Vanity Fair Christian Louboutin Star Wars Vanity FairVan links naar rechts: the Rose, the Amilyn Holdo, the Captain Phasma, and the Rey. Schetsen door Christian Louboutin en foto’s by Guillaume Fandel.

Volgens Louboutin zijn hakken ook wapens. Wel andere wapens dat die in de film worden gebruikt maar toch. Elk model is voor een andere rol en actrice gemaakt. Het zijn geen letterlijke interpretaties van de rollen, maar kleine details die verwijzen naar de rol zoals de kleur van de schoen of de hak.

Ik ben geen Star Wars fan dus ik zie die details ook niet meteen. Op het eerste gezicht lijken het gewone Christian Louboutin pumps. Maar het filmpje en de schetsen geven een goed beeld van het ontwerpproces.

Christian Louboutin Star Wars Vanity FairInspiratie voor de vijfde schoen (het ruimteschip)Christian Louboutin Star Wars the Last Jedi spaceshipHet ruimteschip, niet om echt op te lopen dus 🙂

Bied op de schoenen via Charity Buzz.

[Foto’s via Vanity Fair]

Vorige post Volgende post

Lees ook