Schoenen

Dior Dioressence pumps

Dior Dioressence pumps colours

Ieder merk heeft wel zijn signature pumps. Herkenbaar aan de cut of aan de vorm van de hak. Denk maar aan de Pigalle van Christian Louboutin of de Manolo Blahnik BB pumps. Die pik ik er altijd direct uit. Dior heeft de Dioressence pumps, herkenbaar aan de mooi vormgegeven hak. Sleek en modern. En er is weer een how it’s made filmpje!


Bekijk het filmpje om te zien hoe deze Dioressence pumps worden gemaakt

Dior Dioressence pumps black 100mm

Dior zegt over deze pumps:

The very essence of femininity. Pumps go with everything, as Christian Dior used to say. For daywear or eveningwear, Dior pumps feature feminine curves and luxurious materials, designed to accentuate the figure with the ultimate in elegance.

En ik kan mij helemaal vinden in deze omschrijving. Ik vind het knap hoe Dior aan zulke basic pumps nog een eigen draai heeft gegeven en zich heeft kunnen onderscheiden van de rest. De hak heeft zo’n subtiele vorm die voor mij onmiskenbaar Dior is. Het is een versimpelde versie van de hak die je vaak in de shows ziet.

Dior Dioressence pump red patent 100mm Dior Dioressence pump blue patent 100mm Dior Dioressence pump iridescent bronze 70mm Dior Dioressence pump marine patent 70mm Dior Dioressence pump pink patent 70mmDior Dioressence pump black 70mm

De Dioressence pumps zijn verkrijgbaar in lak- en lamsleer in een aantal mooie basic kleuren. Ze zijn verkrijgbaar met een hakhoogte van 100mm en 70mm en kosten 550 euro.

Shop deze Dior Dioressence pumps via de Dior boetiek in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam of via Shoebaloo Amsterdam (exclusief bij de Cornelis Schuytstraat). Of bekijk alle Dior pumps op Dior.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook