Bag vs Bag, Tassen

Zara vs The Row tas

Zara vs The Row tas

Laatst kreeg ik een mail van een lezeres of ik meer wilde schrijven over designer lookalikes bij winkels zoals Zara. Maar natuurlijk! Ik vind het een sport om goedkope tassen te spotten bij winkels zoals Zara, Mango en H&M. Je vindt er ieder seizoen modellen die op een dure designertas lijken maar wel heel betaalbaar zijn. Zoals deze The Row lookalike bij Zara.

Zara tas the row lookalikeZara tas 29.95 euro

Celebrities die een eigen kledinglijn beginnen is vaak niet echt een goed idee. Denk maar aan de tassen van Paris Hilton of de schoenen van Jessica Simpson. Ze gaan voor het snelle geld en de ontwerpen zijn vaak erg slecht en ordinair. Maar soms gaat het wél goed. Denk maar aan Kanye West of Victoria Beckham. Die worden inmiddels gerespecteerd in de fashion industry. In het geval van Kanye haat of houd je van hem :P.

De Olson twins hebben met hun eigen peperdure label The Row ook hun plaats veroverd met hun ultraluxe minimalistische stijl. Ik ben echt wel heel enthousiast over hun tassen zoals de rugzak. Maar mijn portemonnee helaas iets minder. The Row valt echt in het hogere segment ondanks dat het een jong label is. Denk qua prijzen aan Chanel en Dior.

Des te leuker dat Zara dus een alternatief in de collectie heeft. De kwaliteit is natuurlijk veel minder (geen leer), maar de look bíjna hetzelfde. En voor 29,95 euro heb je een hele leuke tas.

The Row Classic 5 bagThe Row Classic 5 4.500 euro

De tas van the Row is een van de eerste tassen die het merk maakte. Een naam heeft de tas niet, wel een nummer; the Classic 5. Gemaakt van box leather (stugge leersoort) en afgewerkt met een opvallende metalen ring. Afgewerkt met suède en canvas is het een echte luxe tas. Ik zou het niet heel erg vinden om deze tas in mijn collectie te hebben. Maar ik weet niet of ik er 4.500 euro voor over zou hebben.

De Zara tas shop je voor 29,95 via Zara en the Row Classic 5 tas shop je voor 4.500 euro via Net-a-Porter.

Vorige post Volgende post

Lees ook