Schoenen, Shoe Sunday

Hermès schoenen

Hermès schoenenHermès is zo veel meer dan de Birkin, de Kelly en de carré-sjaals. Zo hebben ze ook een begerenswaardige collectie schoenen. Van simpele sandalen voor het weekend, tot prachtige laarzen voor de herfst, maar ook sneakers en pumps. En natuurlijk allemaal van dezelfde top kwaliteit. Vaak zijn deze schoenen gemaakt van hetzelfde leer als dat van een Birkin. En de prijs? Duur, maar niet onbetaalbaar duur.

Hermès schoenen Oran gold sandalsOran sandalen in goud kalfsleer 450 euro

Er is een paar Hermés schoenen die bovenaan mijn wishlist prijkt, dat zijn de Oran sandalen. Perfect voor de zomer maar ik heb helaas mijn maat niet kunnen vinden. Better luck next year! Dit zijn super simpele platte sandalen in leer, maar wel met een hele subtiele H. Sowieso zie je vaak dat de H op een ingenieuze manier verwerkt is. Bijvoorbeeld bij de onderstaande Laurence pumps, daar vormt de gesp een H.

Verder combineert Hermès gewoon dingen waar ze goed in zijn. Het mooiste leer, details zoals de Kelly of Mini Dog gesp en studs of ‘clous pyramides‘ zoals Hermès ze zo mooi noemt. De prijzen liggen rond de 600 euro voor een paar pumps, 500 voor een paar sandalen en voor laarzen betaal je mee dan 1500 euro. Dat is fors, maar zeker niet absurd duur. Dit zijn prijzen die Tom Ford en Christian Louboutin óók vragen. Een Birkin kost je echt veel meer!

Hermès Laurence pumps calf blackLaurence pumps 660 euro
Hermès Karine espadrillesKarine multi-colour espadrilles 560 euroHermès schoenen Lennox sneakersLennox sneakers met studs 1620 euroHermès Jumping boots SwiftJumping boots (met de Kelly sluiting!) 1880 euro
Hermès Lys black flatsLys flats met vergulden neus in roségoud 660 euro
Hermès Corfou Epsom sandalsCorfou sandalen met Mini Dog gesp 550 eur0Hermès schoenen Jersey blackJersey instappers in lakleer 630 euro

Deze Hermès schoenen en nog heel veel meer bestel je eenvoudig via de webshop van Hermès. Daar kan je overigens ook verschillende tassen online bestellen, geen Birkins of Kelly’s, maar genoeg andere mooie tassen zoals de Toolbox, Roulis, Berline en Evelyne III. Hermès vind je ook in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, de Bijenkorf Amsterdam of in de Stationsstraat in Maastricht.

Vorige post Volgende post

Lees ook