Tassen

Hot or not? Play No More tassen

Play no More tassen rose gold

Fakes zijn nooit tof. Want het jatten van een idee is gewoon niet oke. Als je op vakantie in Turkije of in Canal Street in New York een nep Chanel tas koopt dan heb je eigenlijk geen idee wat je koopt of waar jouw geld voor gebruikt wordt (denk aan kinderarbeid of terrorisme). Maar de Play No More tassen lijken expres op dure designertassen maar wel met een knipoog.

De tassen van het Koreaanse Play No More zijn gemaakt van nepleer en zijn er vooral voor een knipoog naar de modewereld. Maar zijn tassen die duidelijk geïnspireerd zijn op de Hermès Birkin en Kelly. Maar met prijzen tussen de 300-400 euro vind ik ze best prijzig voor een ‘grapje’.

Play no More bag blackFamily bag via Smets 495 euroPlay no More bag blue Play no More tassen gold Play no More tassen geel

Shy Girl via Smets 300 euro

Ook al vind je ze in de meest fashionable modezaken ter wereld en is blogger Irene Kim een groot fan, ze krijgt binnenkort zelfs haar eigen collectie, ik ben niet helemaal overtuigd van deze tassen. Waren ze een stuk goedkoper geweest, dan had ik misschien iets anders gezegd. Maar ben je op zoek naar een nieuwe tas en heb je 300-400 te besteden? Zoek dan nog even verder.

De tassen van Play No More zijn te koop via Smets en het warenhuis Fenwick in Londen.

Vorige post Volgende post

Lees ook