Schoenen

Joshua Sanders x Barbapapa

Joshua Sanders x Barbapapa Colette

Ik word nog steeds vrolijk bij het zien van Barbapapa. Ik heb goede herinneringen aan de boeken en de tv-serie van Barbapapa. Als volwassen vrouw is dat natuurlijk niet zo stoer. Of toch wel? Ja wel hoor dacht ontwerper Joshua Sanders. Speciaal voor de Franse conceptstore Colette heeft hij een Barbapapa capsule collectie gemaakt. Met een rugzak én, mijn favoriet, slipons sneakers.

Joshua Sanders x Barbapapa backpackJoshua Sanders x Barbapapa backpackRugzak 320 euro

Wie kent Barbapapa niet? De avonturen van de familie Barbapa kwamen vanaf het eind van de jaren 70 op tv. De familie bestaat uit 9 gekleurde figuren die van vorm kunnen veranderen en van alles meemaken. Joshua Sanders heeft voor zijn kleine collectie gekozen om Barbapapa, Barbamama, Barbabientje en Barbabee te verweken tot een rugzak en schoenen.

Joshua Sanders combineert de street style van New York, zijn thuisbasis, met Italiaans vakmanschap. Zijn bekendste schoenen zijn opvallende slip ons sneakers. Afgewerkt met glitters, letters en andere applicaties maken deze sneakers net wat anders dan anderen. Al passen ze perfect in het rijtje van bijvoorbeeld de schoenen van Chiara Ferragni of Del Toro. Tegenwoordig kom je gelukkig  een stuk beter weg met schoenen met een knipoog.

Joshua Sanders x Barbapapa slip ons sneakers Joshua Sanders x Barbapapa slip ons sneakersSlip on sneakers 290 euro

Deze Joshua Sanders x Barbapapa collectie is nu te koop bij Colette. Voor meer info check Colette.fr of JoshuaSanders.com. Joshua Sanders wordt ook verkocht bij Matches.

[Header via Instagram Colette]

Vorige post Volgende post

Lees ook