Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Proenza Schouler PS1

Proenza Schouler PS1 black

Er zijn weinig tassen waar ik al héél lang naar kijk. De Proenza Schouler PS1 is er daar een van. Ik vind deze all black versie heel erg mooi. Onopvallend, stoer en het is de perfecte casual tas die nog ontbreekt in mijn collectie. Maar waarom ik deze tas nog niet gekocht heb? Geen idee en daarom staat deze tas per direct weer bovenaan mijn wishlist.

Op woensdag hoef ik nooit lang na te denken wat ik wil hebben, want ik wil nog zo veel hebben! Meestal wil ik iets uit de nieuwe collecties hebben, maar soms krijg ik een tas die al járen bestaat niet uit mij hoofd. Dat heb ik bij deze Proenza Schouler tas. Iedere keer als ik door de Bijenkorf in Amsterdam loop zie ik ze liggen. In de mooiste kleuren en in gewoon zwart. En die vind ik toch wel echt de allermooiste.

Deze Proenza Schouler tas is een no nonsens tas en super praktisch. Precies wat ik zoek in een casual tas die ik veel zal gebruiken als echt werkpaard. Een groot vak met een paar handige kleinere vakjes, een makkelijke snelle sluiting (geen gepiel) en een lange schouderband. Het leer is stug, maar zacht en zal nog jaren mooi blijven. Een Hollands buitje en lange nagels moet ie zonder problemen overleven. En de prijs? 1695 euro voor het grootste model (large) valt me heel erg mee.Proenza Schouler PS1 black

Maar wat is dan het nadeel van deze tas? Misschien is de tas voor mijn stijl iets te casual. Normaal houd ik van strakke minimalistische tassen en deze is dat niet echt. Maar als dat het enige is, dan blijft deze tas nog wel even bovenaan mijn wishlist staan. Net als het kleine zusje de PS11 trouwens, die is ook nog steeds heel erg mooi.

Deze Proenza Schouler is te koop bij Net-a-Porter, maar je vindt Proenza Schouler ook bij de BijenkorfMatchesMytheresa en Shoebaloo.

Vorige post Volgende post

Lees ook