Schoenen, Tassen

Marsala is de kleur van 2015 voor accessoires volgens Pantone

Pantone marsalaPantone (je weet wel, van de kleurcodering) bepaalt ieder jaar wat de kleur van het volgende jaar wordt. In 2014 was dat ‘Radiant Orchid’. Een felle paars roze kleur die je inderdaad vaak bij orchideeën ziet. Voor 2015 heeft Pantone bedacht dat marsala dé kleur wordt. Deze kleur ga je onbewust heel veel terug zien in mode, beauty, interieur en food. Marsala is een diepe wijnrode kleur die sterk lijkt op bordeauxrood. Een kleur die nu al heel erg on trend is. Om goed voorbereid 2015 in te gaan heb ik alvast een aantal schoenen en tassen in Marsala op een rij gezet.Marsala is een wijn uit Italië en het heeft een diepe, aardse wijnrode kleur. Volgens Pantone is marsala een warme hartelijk kleur perfect voor accessoires. En daar ben ik het helemaal mee eens. Bordeauxrood is nu al mijn favo kleur voor dit najaar. In die kleur heb je al de mooiste schoenen en tassen. Marsala is een tikje donkerder dan bordeauxrood, maar het verschil is subtiel.

reissholy-pumpsReiss Holly pumps via de Bijenkorf 133 euroMarc by Marc Jacobs too hot to handleMarc by Marc Jacobs too hot to handle via Matches 534 euroChloé suede pointy flatsChloé flats via Net-a-Porter 370 euroZara leren city bagZara leren tas via Zara 89,95

Of het deze dieprode kleur nou marsala, bordeauxrood of wijnrood wordt genoemd. Het maakt mij allemaal niet uit, ik vind het een prachtige kleur!

[bron: Pantone]

Vorige post Volgende post

Lees ook