Schoenen, Tassen

Shoebaloo sale winter 2014

Proenza Schouler ps11 miniChristmas came early! Nouja bijna dan, want de Shoebaloo sale is weer van start gegaan! Dat betekent op heel veel designertassen en schoenen voor minder. Shoebaloo is ook dit seizoen weer een van de eerste winkels die aan het afprijzen geslagen is. En dat vind ik helemaal niet erg. Met merken zoals Chloé, Alexander McQueen, Givenchy, Burberry en Fendi zijn er een hoop mooie dingen om uit te kiezen. Zoals bijvoorbeeld deze Proenza Schouler PS11 mini. Kijk je mee naar mijn top 10 van deze sale.

Shoebaloo begint altijd lekker vroeg met afprijzen. Dat is slim van ze, want je kan je geld maar één keer uitgeven en dat doe je nu misschien wel bij Shoebaloo. De artikelen worden direct met 40% afgeprijsd en dat is best een fijne korting! Zeker als je bedenkt dat bijvoorbeeld de Bijenkorf en andere winkels beginnen met zo’n 30% korting. Dezelfde artikelen zijn vaak ergens anders nog niet afgeprijsd… Win win situatie toch? Zo vind je bovenstaande Proenza Schouler PS11 mini nu in de Shoebaloo sale voor 1195 ipv 1990 euro.

Fendi baguette monster shearlingFendi Baguette Monster (hoe cute?!) van 2470 voor 1475 euroSaint Laurent paris stud flatsSaint Laurent studded flats (hebben!) van 695 voor 415 euroBurberry degrade hoboBurberry degrade hobo van 1250 voor 750 euroAlexander McQueen whip snake saandaletteAlexander McQueen whip snake sandalen van 595 voor 350 euroGucci city boot blackGucci City boots van 676 voor 395 euroGivenchy Antigona medium zwartGivenchy Antigona medium (hallo it-bag!) van 1590 voor 950 euroCharlotte Olympia vamp d'orsay pythonCharlotte Olympia Vamp d’orsay python pumps van 995 voor 595 euroChloé drake bootie showChloé Drake booties van 695 voor 395 euroMichael Kors Selma roze largeMichael Kors Selma (dé gewildste Michael Kors van dit moment!) van 360 voor 215 euro

Lang niet alle artikelen zijn online verkrijgbaar. Wil je weten of een bepaald artikel nog aanwezig is in een winkel? Kies dan voor request availability of neem contact op met een van de winkels. Langsgaan kan natuurlijk ook. Shoebaloo zit in Amsterdam, maar ook in Utrecht, Rotterdam en Maastricht. Heb jij al wat gescoord deze sale? Laat het me weten!

Vorige post Volgende post

Lees ook