Tassen, TBH Favorites

Mijn Céline Mini Luggage

Céline mini luggage zwart

Met deze Céline Mini Luggage begon mijn liefde voor Céline. Ik weet nog goed dat ik in 2011 deze tas voor het eerst in de Bijenkorf in Amsterdam zag staan. Het was liefde op het eerste gezicht, ik moest en zou deze tas hebben! Nog geen week later had ik de tas gekocht. Toen waren er al wachtlijsten voor deze it-bag maar ik had een beetje geluk (lees: de winkel stalken). Nu vier jaar later is dit nog steeds een van mijn favoriete tassen.

Céline mini luggage zwartCéline Mini Luggage en Givenchy flatjes

En zoals je kunt zien is deze tas ook well loved. Toen ik deze Mini Luggage kocht was de tas nog heel recht en stijf, maar inmiddels is ie behoorlijk ingezakt. Dit ‘drummed’ leer zoals Céline het noemt, is na een paar jaar heel erg zacht geworden, maar dat is niet erg. Het heeft wel wat. Ik gebruik deze tas niet meer zo vaak als vroeger maar ik word iedere keer weer heel blij van deze tas. Het was de eerste tas die meer dan 1000 euro kostte en het was een rib uit mijn lijf. Maar de aankoop was het dubbel en dwars waard.

De Céline Mini Luggage behoeft geen introductie, dit model is de it-bag van de laatste paar jaar. De tas wordt ook wel die tas ‘met het gezichtje’ genoemd en dat is misschien wel zo. Maar ik vind de tas juist mooi door het lijnenspel en de strakke vorm. De tas werd in 2010 gelanceerd en is een ontwerp van Phoebe Philo, de hoofdontwerpster van Céline. En wat ik het allermooiste vind aan deze tas, is dat ie geïnspireerd is op een vintage seventies reistas van Céline. Yep, na bijna vier jaar ben ik nog heel blij met deze tas.

Céline mini luggage zwart

Zoek je ook een Céline Mini Luggage? Probeer het dan bij de Bijenkorf in Amsterdam, Azzurro Due in Amsterdam, Caesar in Rotterdam of Kiki Niesten in Maastricht. De Luggage is nog steeds erg populair dus je moet wel een beetje geluk hebben.

Lees ook meer over de rest van mijn Céline collectie:

Of bekijk de nieuwste Céline winter collectie met een aantal prachtige Luggage tassen.

Vorige post Volgende post

Lees ook