Schoenen, Shoe Sunday

Musthave: de Zara opvouwbare ballerina’s

Zara opvouwbare ballerina's

Je kent het wel, je trekt die leuke nieuwe pumps aan naar een feestje en moet onverwacht nog een stukje lopen of langer staan dan je eigenlijk wil. Of je lievelingshakken doen tóch aan het eind van de dag iets meer pijn dan je had verwacht. Hád je maar andere schoenen meegenomen. Zara heeft de ideale oplossing voor dit probleem. Opvouwbare ballerina’s in 4 kleuren in een handig tasje die je zo in je tas stopt.

Zara opvouwbare ballerina'sZara opvouwbare ballerina's leer zwart Leren opvouwbare schoenen 29,95 euroZara opvouwbare ballerina satijn roze Satijnen opvouwbare schoenen 25,95 euro

Ik verbaasde me altijd over de vrouwen in de metro van Londen en New York. Netjes gekleed, designertas aan de arm maar wel een paar spuuglelijke sportschoenen aan. Waarom toch? Inmiddels begrijp ik deze vrouwen. Waarom moeilijk doen of pijn lijden als je ook comfortabele schoenen kan dragen? Niemand die op je schoenen let in het openbaar vervoer. Die mooie hakken trek je wel op de plaats van bestemming.

Sindsdien neem ik áltijd een extra paar schoenen mee als ik nieuwe schoenen of pumps draag. Mijn Chloé Lauren flats zijn hier perfect voor. Licht, dun en lopen heerlijk. Maar klein of compact zijn ze niet. Dat zijn deze ballerina’s van Zara juist wél.

Opvouwbare ballerina’s to the rescue!

Opvouwbare schoenen zijn niets nieuws. Ze bestaan al jaren, maar het is nog best lastig om een paar te vinden. Laat staan een leuk paar. Christian Louboutin had ze ooit in de collectie. Maar ik een paar Louboutins van een paar honderd euro als ‘noodschoenen’ vond ik te ver gaan… H&M heeft ze ook gehad, maar dat was een one size fits all. En geloof mij, als je maat 41 hebt pas je echt niet in een paar schoenen voor maatje 36!

Daarom ben ik blij dat Zara ze nu ook heeft. Verkrijgbaar in leer of satijn, in vier kleuren en in maat 36 tot en met 41. Yay! De leren en satijnen opvouwbare ballerina’s van Zara hebben ook nog eens zacht prijsje.

Zara opvouwbare ballerina satijn goudJe stopt ze zo in het tasje…Zara opvouwbare ballerina's… en ook zo in je handtas

Shop deze handige Zara opvouwbare ballerina’s nu via Zara.com vanaf 25.95 euro. Een koopje als je geen pijnlijke voeten meer wil! Maar wees er snel bij want op=op bij Zara.

Vorige post Volgende post

Lees ook