Kleine lederwaren, TBH Tech

New in: The Daily Edited iPhone case met monogram

The Daily Edited iPhone case

Bij een nieuwe iPhone hoort natuurlijk een mooie case. Sinds een week heb ik een nieuwe en zocht ik een chique maar betaalbare case. Je hebt genoeg dure designer hoesjes. Maar ik zocht een budget vriendelijke case. Via Instagram (waar anders…) kwam ik uit bij The Daily Edited waar je een leren case mét custom monogram kan bestellen voor nog geen 40 euro. 

The Daily Edited iPhone case The Daily Edited iPhone caseiPhone case 50 dollar (40 euro)

The Daily Edited is een Australisch merk met een hele uitgebreide collectie tassen, kleine lederwaren en tech accessoires. En het leuke is dus dat je op alles je monogram of naam kan laten zetten. Alles is gemaakt van leer en er zijn heel veel kleuren leer.

Het doet me heel erg denken aan de monogram service van bijvoorbeeld Louis Vuitton maar dan voor een fractie van de prijs. En hoe leuk is het om een one of a kind iPhone case te hebben? Ik koos voor een zwart leren case met mock croc motief en mijn initialen in het goud. Het hoesje voelt stevig en luxe aan.

Maar er is dus veel meer keuze. Kies voor je monogram uit goud, zilver, roségoud, blind, blauw, rood of roze. Er zijn ook drie lettergrotes, verschillende lettertypes, emoji’s en je kan tot 5 regels met tekens op je case laten drukken. Heel mooi zijn ook de hoesjes shadow tekst in 2 kleuren of een handgeschilderd monogram. Hiervoor betaal je wel wat extra.

The Daily Edited iPhone case shadow textCases met handgeschilderde ‘shadow text’. De kleuren en tekst kies je zelf.

Ook fijn, deze hoesjes heb je ook voor Samsung telefoons en de Google Pixel. De service is echt snel. Ik bestelde een week voor kerst en ik had mijn case binnen 5 dagen in huis! Meld je aan voor de nieuwsbrief want dan krijg je 10% korting op je eerste bestelling.

Je shopt ze op thedailyedited.com.

Let wel op dat er misschien ook invoerkosten bijkomen. De cases worden verzonden vanuit China en zijn duurder dan de 22 euro die je belastingvrij mag invoeren. Mijn pakketje werd er niet uitgepikt, maar dit kan dus wel.

Vorige post Volgende post

Lees ook