TBH Favorites

Wishlist kerst 2017

Chanel Celine coin purse

Mijn kerstwishlist valt best mee al zeg ik het zelf. Omdat ik niet kan kiezen én omdat ik nog op vakantie wil. En ja vakantie kost geld. Maar op vakantie kan ik gelukkig óók tax free shoppen! Omdat ik ieder jaar ook voor mezelf een kerstcadeau koop, laat ik je de kandidaten zien.

Coin purse

Voor mijn verjaardag kocht ik een Chanel cardholder maar ik zoek eigenlijk nog een kleine coin purse. Dat mag een van Chanel zijn. Ik zoek een rode of roze, maar die zijn echt onvindbaar in het najaar. Rood is niet een kleur die vast in de collectie zit. Of een grijze van Céline die ik laatst in Londen zag. Die is was langer en heeft ook handige vakjes voor pasjes.

tbh blog Parijs Chanel flatsDoe mij de tweede van rechts maar 🙂

Chanel flats

Deze stonden vorig jaar ook al op mijn lijstje. Omdat het zulke klassiekers zijn, was de nood niet zo hoog om een nieuw paar te kopen in 2017. Omdat ook de Chanel schoenen ieder jaar duurder worden, kan ik maar beter zo snel mogelijk toeslaan toch?!

Tiffany T sieraad

Tiffany t braceletDe Tiffany T armband met diamanten

Geen tas of paar schoenen maar een sieraad. Een paar weken geleden was ik uitgenodigd door Tiffany & Co voor een heuse breakfast at Tiffany’s én om de collectie te bekijken. En aangezien ik qua tassen wel redelijk op orde ben (ik heb nog steeds wensen hoor!), wil ik meer sieraden hebben. En de moderne sieraden uit de Tiffany T lijn vind ik prachtig. Zoals deze armband die ik even mocht passen.

Bekijk de hele Tiffany T collectie op Tiffany.com.

Acne sjaal

Acne Canada sjaal kasjmier

Acne Canada kasjmier via de Bijenkorf 350 euro

Ik heb er al 3 en dit zijn echt de fijnste sjaals ever. Ik heb 3 Canada sjaals in wol en deze van kasjmier ontbreekt nog in mijn collectie vind ik. Als je wel eens een kasjmieren trui draagt, weet je hoe lekker dit is als het koud is.

En wat staat er op jouw wishlist voor kerst?

Vorige post Volgende post

Lees ook