Schoenen, TBH Favorites

Nieuw: Gucci Marmont mid heel pumps platino

Gucci Marmont mid heel pumps platino

Ik heb mijn nieuwe lievelingsschoenen gevonden! Het zijn deze shiny goudkleurige (platino) Gucci Marmont mid heel pumps. En echt waar, deze Gucci schoenen lopen als pantoffeltjes en ik ben er helemaal verliefd op. Met stip op 1 de beste aankoop van het jaar.

Gucci Marmont mid heel pumps platinoBestel je bij Matches, dan is je bestelling fantastisch ingepakt. Net een cadeautje!

Gucci Marmont mid heel pumps platinoGucci Marmont mid heel pumps

Soms heb je ineens een goed idee. Dat je een paar schoenen écht nodig hebt en moet gaan passen. En je weet hoe dat gaat. Passen ze goed, dan moét je ze hebben. Passen ze niet? Dan kan je ze van je wishlist schrappen. En spoiler; dat laatste gebeurde dus níet.

Toen de Gucci Marmont pumps begin 2o16 net nieuw waren, schreef ik er al eens een stukje over. Maar ik had ze nooit gepast. Tot een paar weken terug toen ik bij Gucci naar binnenliep. Ik zag de goudkleurige (platino) Marmont pumps en was meteen verliefd. Perfecte schoenen voor iedere dag toch?

Gucci Marmont mid heel pumps platinoPerfecte mid heel hak waar je dagen op kan lopen (echt waar!)

Gucci in de Bijenkorf Amsterdam had helaas mijn maat niet dus ik bestelde ze online bij Matches. Geen straf, want je krijgt je bestelling in een prachtige Matches marble box. Ik heb ze nu iets langer dan een week in huis en ik kan niet stoppen met kijken naar deze schoenen. En ze zitten ZO. ONGELOOFLIJK. LEKKER!

Tip: neem een hele (!) maat kleiner als je deze schoenen online bestelt. Ik had het geluk dat ik ze eerst in de winkel kon passen. Had ik dat niet gedaan, dan had ik zeker de verkeerde maat gekocht. Ik kocht een 40 in plaats van mijn normale maat 41.

Shop deze Gucci Marmont via Gucci, Matches of de Bijenkorf.

Vorige post Volgende post

Lees ook