Bag vs Bag, Tassen

River Island vs Saint Laurent shopper

River Island vs Saint Laurent shopper

Een shopper is een shopper. Niks bijzonders aan? Nou dat dacht je! Ik zoek al een tijdje de perfecte shopper. Eentje die je met gemak over je schouder gooit, lichtgewicht zodat je ‘m zelf vol kan stoppen, een kleur die overal bij past, graag ook nog krasbestendig leer en een fijn prijsje. Nu heb ik er twee gevonden die nog op elkaar lijken ook. Maar natuurlijk zit er verschil tussen deze van River Island en Saint Laurent. Betaalbaar vs duur.

Saint Laurent shopper BurgundySaint Laurent shopper via Mytheresa 750 euro

De Saint Laurent shopper heb ik al een tijdje in het vizier. Saint Laurent maakt twee soorten tassen. Sinds het tijdperk van Hedi Slimane (die inmiddels weer weg is) maken ze strakke minimalistische tassen. Ook maken ze tassen mét het super opvallende YSL logo. Deze shopper neigt naar de eerste soort. Super simpel en het YSL logo zit verstopt in de clochette.

Maar de River Island komt ook dicht in de buurt van deze shopper. Zelfde kleur, bijna het zelfde model maar dan natuurlijk een stuk goedkoper. De tas van River Island komt trouwens nog met een extra schouderband. Extra handig dus!

Ik ben er nog niet helemaal uit. Andere mogelijke opties voor een fijne shopper zijn bijvoorbeeld de Louis Vuitton Neverfull, Goyard St. Louis, Tory Burch Perry of een Givenchy Antigona shopper. Als daar nou ook goedkopere opties van zouden zijn…

River Island Burgundy shopperRiver Island shopper via River Island 100 euro

Vorige post Volgende post

Lees ook