Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Marni sandalen

Marni sandalen fussbett metallic

De zomer is dit jaar in Nederland ver te zoeken, maar de komende dagen wordt het nog best warm. Dichterbij een echte zomer gaan we misschien niet meer komen dus het is mijn laatste kans om geschikt schoeisel te zoeken. Ik heb een haat/liefde verhouding met deze Marni sandalen. Zijn ze lelijk? Of juist toch aantrekkelijk omdat ze zo comfortabel en mooi afgewerkt zijn?

Marni sandalen fussbett zebraMet zwarte stenen 690 euro

De stijl van het Italiaanse Marni herken je uit duizenden. Creative director Consuelo Castiglioni heeft een oog voor kleur, proportie, prints en textuur en dat zie je zelfs terug in de schoenen. Dikke rubberen of leren zolen, mooie intense kleuren zoals grijs, groen en blauw, of juist materialen met bijzondere structuren zoals mesh of pony hair. Het zijn schoenen die de aandacht trekken.

Op de een of andere manier vind ik deze nerdy schoenen erg leuk. Het is de fashionable variant van Ecco of Birkenstock sandalen. Maar dan perfect afgewerkt. Het prijskaartje is daar ook zeker naar. Deze sandalen beginnen bij 500 euro en kunnen oplopen tot 700 euro. Flink prijskaartje voor een paar sandalen, maar ik heb ze gelukkig vaak genoeg in de sale gezien. Of op de outletsite Yoox.

Marni sandalen fussbett zebraMet zebra pony hair 530 euro

Marni sandalen fussbett franjesMet franjes 530 euro

Shop deze Marni sandalen via Marni.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook