Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Valentino ananas clutch

Valentino pineapple clutch

Ik ben niet echt de persoon voor novelty clutches. Want hoe vaak gebruik je nou een clutch? Zelden tot nooit eigenlijk. En novelty clutches zijn vaak een beetje tacky of over de top. Dan ga ik liever voor een mooie basic clutch. Maar toen ik deze Valentino ananas clutch zag, was ik op slag verliefd! Wat is dit een mooie en heerlijk zomerse clutch. Ik waan me direct op een tropisch eiland met een cocktail. Wel een beetje duur, maar dat mag een droomtas zijn toch?

Valentino pineapple clutch Valentino pineapple clutch

Deze tas is voor Valentino heel anders dan normaal. Je kent Valentino vooral van de Rockstud tassen zoals de Lock of My Rockstud. Stoere maar vrouwelijke tassen van leer. Dan is deze clutch in de vorm van een knaloranje ananas (die overigens verdacht veel lijkt op het ananashuisje uit Spongebob :D) toch even heel wat anders.

Gemaakt van perspex en afgewerkt met Swarovski stenen is dit een hele luxe en tropische clutch. Voor zwoele zomeravonden en strandfeestjes. Maar met een prijskaartje van 2200 euro toch behoorlijk aan de prijs. De clutch komt uit de Hawaiian Couture collectie. Een collectie met veel tropische printjes.

Shop de Valentino Pineapple Couture box clutch nu via Valentino fo Mytheresa voor 2200 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook