Schoenen, Shoe Sunday

Hot or not? Markus Lupfer kattenprint schoenen

Markus Lupfer cat platforms

Katten doen het goed op internet, heel erg goed zelfs. Wie kent Grumpy Cat of Bad Joke Cat niet? Maar ook in het dagelijks leven houden we veel van katten. Markus Lupfer heeft een schattig maar iets te overdreven kattenprintje bedacht én dit meteen verwerkt in zijn nieuwste collectie. Yep, óók in een paar schoenen, o.a. dit paar seventies platform sandalen. Zijn deze schoenen nou hot or not? Dat is de vraag op deze Shoe Sunday. Wat vind jij?

Markus Lupfer cat platformsKattenprint platform sandaal 380 euro

Zijn deze toch wel extreme platform schoenen met kattenkoppen alleen voor de echte kattenliefhebsters of ook voor iedere andere fashionista? Designer Markus Lupfer, nog het meest bekend van de truien met een over de top lippenprint, heeft nu een aantal schoenen ontworpen met zijn favoriete huisdier. De eerste print bestaat uit schattige (doch licht hysterische) kattenkopjes met glitter. Als je dacht dat dit het was dan heeft hij nog iets anders voor je in petto.

Markus Lupfer kat kitten heelsKattenprint kitten heel 295 euro

Het andere paar schoenen is een lage pump met een kitten heel (hoe toepasselijk haha!) en heeft een andere, nóg gekkere print. De mint grote pumps zijn bezaaid met bliksemschichten en uh ninja kitties. Schoenen met een vechtende kat, het bestaat! Wie had dat ooit gedacht? Ik ben er nog niet over uit of deze schoenen nou vreselijk of echt geniaal zijn. Grappig zijn ze zeker en je zult zeker wat bekijks trekken.

Als je deze Mark Lupfer wel helemaal het einde vindt dan kan je de platform sandalen en kitten heels bestellen via Net-a-Porter. De kleding van Markus Lupfer met deze kattenprint is o.a. bij de Bijenkorf te koop.

Vorige post Volgende post

Lees ook