Schoenen

Mijn party shoes: Christian Louboutin glitter pumps

Christian Louboutin New Declic glitter 120mmNatuurlijk trek ik met kerst mijn mooiste schoenen uit de kast. Mijn meest feestelijke pumps zijn deze Christian Louboutin New Declic pumps in multi color glitter. Ik kocht ze jaren geleden en komen vooral met feestjes de kast uit. Want ja, ze zijn een tikje over de top voor het dagelijks leven. Wel helemaal perfect voor kerst dus! Christian Louboutin New Declic glitter 120mmMet kerst draag ik een simpel zwart jurkje, uiteraard mijn Chanel Chevron flap én dus deze glitter pumps van Christian Louboutin. Met een hak van 12 centimeter zijn ze flink hoog. Mocht ik het écht niet meer volhouden, dan heb ik altijd een paar flatjes of sneaker bij me. Dit model is de New Declic en wordt volgens mij niet meer gemaakt. Jammer! Want ze lopen echt heel erg lekker door het kleine platform aan de voorkant.

Christian Louboutin New Declic glitter 120mmChristian Louboutin New Declic

Christian Louboutin Fifi

Christian Louboutin Fifi glitter

Ook op zoek naar de perfecte glitterige party shoes? Lees dan mijn artikel over de perfecte party schoenen. Mijn glitter Louboutins zijn helaas niet meer te koop. Maar misschien zijn deze blauwe glitter Fifi’s wel iets voor jou. Voor 485 euro kunnen ze van jou zijn. Christian Louboutin wordt in Nederland verkocht bij Finds in Den Bosch (daar heb ik deze gekocht), Azzurro in Amsterdam en Kymyka in Maastricht.

Vorige post Volgende post

Lees ook