Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: een verjaardagscadeau (van mij voor mij!)

Wishlist verjaardag header

Yes ik ga weer een paar dagen naar Parijs! Ik ben komend weekend jarig en wat is nou een leukere plek om dat te vieren dan in Parijs? Ik koop voor mijn verjaardag altijd een cadeau voor mezelf maar dit jaar wordt het echt een lastminute keuze. Gelukkig maakte ik in december mijn wishlist voor 2017. Tijd om wat dingen af te strepen. Of toch niet?

Ik kan niet kiezen en dat overkomt mij echt nooit. Maar waar kan ik uit kiezen? Natuurlijk iets van mijn ‘basis’ wishlist. Het wordt hoogstwaarschijnlijk geen tas, dat kan ik je al wel verklappen. Tenzij iemand mij wil verrassen ha! Ik ga net als vorig jaar weer een dagje naar de La Vallée Village outlet (Givenchy! Jimmy Choo! Céline! Valentino!) én Parijs zelf dus ik heb genoeg mogelijkheden om te shoppen.

Optie 1: Chanel portemonnee

Chanel cardholder caviar black GHWChanel cardholder 270 euro

Hier ga ik sowieso naar op zoek. Het is alleen geen garantie dat ik de Chanel portemonnee van mijn dromen vind. De afgelopen weken heb ik al in Amsterdam en Antwerpen gekeken. Maar daar was de keus helaas erg beperkt. Ik wil graag een cardholder of coin purse. Of misschien allebei. Het liefst is zwart of misschien wel roze. Een klassieke of een Boy. Aargh ik kan niet kiezen!

Ik sta voor alle opties open en ik ben erg benieuwd wat de Chanel boetieks in Parijs hebben.

Optie 2: Céline Barbelé armband

Céline Barbelé armbandCéline Barbelé armband 220 euro

De Barbelé armband kan ik ook in Amsterdam kopen, ware het niet dat ie bijna ALTIJD is uitverkocht! Het is leuk dat alle luxe merken tegenwoordig ook in Amsterdam te koop zijn. Maar als alle populaire items steeds uitverkocht zijn, hebben we er niks aan he? In Parijs is de kans groot dat ie er wel is dus dit is ook een goede kanshebber.

Optie 3: Iets uit de Céline outlet

Céline Trotter small ruby calfskin 176643ACX.27RICéline Trotteur

Een outlet is hit or miss. Je weet nooit wat ze hebben en hoeveel korting er is. Ik hoop al een paar weken dat ik hier iets leuks ga vinden maar de kans dat het tegenvalt is natuurlijk groot! Ik sta open voor een paar sneakers, maar de Trotteur of Pocket tas wil ik ook best vinden met een flinke korting.

Ik moet wel streng voor mezelf zijn, ik mag niets anders kopen dan wat ik hierboven noem. Oók al is het extra goedkoop in de outlet. Daarom is het goed dat ik het nu zwart op wit zet. #geenimpulsaankoop #houdmetegen

Optie 4: Een Repossi ring

Repossi Antifer rose gold ringRepossi Antifer ring

Oke, dit valt niet helemaal in de categorie waar ik meestal over schrijf maar toch wil ik ‘m noemen. Ik ben niet iemand die veel sieraden draagt. Ik ben erg blij met mijn Hermès en Céline armbanden maar dat zijn geen ‘echte’ sieraden. Op Net-a-Porter zag ik de gouden sieraden van het Franse merk Repossi. Dit merk is geliefd bij veel celebs en bloggers. Zo heeft bijvoorbeeld Anna Nooshin deze Antifer ring van Repossi. En die vind ik heel mooi! De winkel van Repossi zit om de hoek van Chanel dus ik ga zeker de Antifer ring passen.

Optie 5: Sephora leeg shoppen!

Mochten de andere opties niks worden dan ga ik gewoon naar Sephora. Ik houd ook erg van make-up en de Sephora op de Champs-Élysées is huge en heeft een heleboel merken die we hier in Nederland niet hebben. Ik heb al een uitgebreide wishlist van vriendinnen en ja als ik er toch ben…

Wat het ook gaat worden, natuurlijk laat ik je dat hier weten!

Vorige post Volgende post

Lees ook