Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buys: rode Zara tas met franjes

Zara rode fringed tas

Een van de grootste trends voor de komende lente en zomer zijn fringes. Kan je je de fringed tas van Valentino nog herinneren waar ik vorige week over schreef? Nog geen week later en Zara heeft al een goede kopie online staan. Voor slechts 1/10 van de prijs. Hoe is het mogelijk! We <3 Zara! Vandaag in Best Budget Buy deze mooie rode suède shopper. Voor wie de Valentino tas heel mooi maar veel te duur vindt.

Zara rode fringed tas

Als je met weinig geld je outfit een oppepper wilt geven (of weer bij wilt zijn met de laatste trends) dan kan je het beste naar Zara gaan. Ja, dat heb ik al vaker verteld, maar het blijft zichzelf ook bewijzen.  Met een paar nieuwe schoenen of een goede tas kan je zo je outfit updaten. Fringes, of franjes (in tuttig Hollands), is een grote trend voor komende lente. De fringed tas van Valentino heb ik al eerder besproken en ook Gucci heeft dit seizoen ook opvallende tassen met franjes. Het straalt een soort ruige boho/hippie/cowboy look uit die goed past bij de zomer. Ik krijg meteen zin in alle festivals die gaan komen. Ik zie meteen een outfit voor me bestaande uit een maxi jurk, Ray Ban, fedora en een tas met franjes en je look is af. Laat het festivalseizoen maar beginnen!

Zara rode fringed tas

En wat zouden we zonder Zara moeten? Zara is onze redder in nood (nood als in ‘wij-willen-graag-on-trend-designer-stukken-maar-we-hebben-even-geen-geld’). Voor slechts 89,95 euro is deze Valentino look-a-like tas voor jou. Verkrijgbaar via de webshop van Zara.

Vorige post Volgende post

Lees ook