Schoenen, Tassen

De 5 best gelezen artikelen van 2015

5 beste artikelen van 2015

2015 zit er bijna op en dat betekent dat ik de komende week ga terugblikken op dit mooie jaar. Een jaar met nóg meer leuke blogposts en nog meer lezers. Bedankt! Maar wat vonden jullie het leukst om te lezen? Nou álle artikelen over Chanel zijn populair (snap ik!), daar konden jullie gisteren al over lezen. Maar er waren nog veel meer populaire artikelen.

1. De vijf beste tassen om in te investeren

Een designertas kopen doe je niet zomaar. Natuurlijk kies je voor een tas waar je verliefd op bent, maar soms is het ook goed om bewust te investeren in een tas. Een waar je plezier van hebt, maar ook die je goed kunt verkopen mocht je uitgekeken zijn op de tas. Ik zette de vijf beste tassen voor je op een rij.

Nike x Liberty holiday 2015 Air Max TheaNike x Liberty Air Max Thea uit de wintercollectie

2. Nike

Nike bracht ook in 2015 weer een heleboel mooie collecties uit. De City collectie in het voorjaar en najaar was erg populair. Maar de mooiste Nike samenwerking was natuurlijk met het Engelse warenhuis Liberty. De lentecollectie is niet meer te koop, maar de wintercollectie ligt sinds begin deze maand in de winkels.

3. Sparen voor een designertas

Als je een dure designertas op het oog hebt, dan is het vaak nog een hele klus om het bedrag bij elkaar te sparen. Want wie heeft er zo 4500 euro liggen om uit te geven aan een Chanel tas? Ik niet dus daarom geef ik je vijf tips die kunnen helpen bij het sparen. Hint: stel prioriteiten! Een tas is natuurlijk prio 1 ;).

Christian Louboutin Pigalle Plato 120Christian Louboutin Pigalle Plato pumps

4. Klassieke Christian Louboutin pumps

Christian Louboutin pumps zijn iconisch. Louboutins zijn vaste prik op de rode loper en in series zoals bijvoorbeeld Sex and the City of Suits. Er zijn heel veel verschillende modellen en in dit artikel laat ik je de klassiekers zien. Zoals de nude Pigalle pumps of de Simple pumps.

Céline Coin vermillion redCéline Coin tas

5. Céline coin tas

Dit jaar kocht ik twee nieuwe Céline tassen. Eén daarvan was de Céline Coin tas in een prachtige kleur vermiljoenrood. Het is een wat grotere versie van de Trio en heeft een schakelketting. Een van mijn beste aankopen van 2015!

Vorige post Volgende post

Lees ook