Schoenen, Tassen, TBH Favorites

Plog: 6 dagen in Parijs

tbh plog La Vallee Village

De afgelopen dagen was ik in Parijs om mijn 30e verjaardag te vieren. Misschien is Parijs wel mijn favoriete stad want het is relatief dichtbij en je hebt er álles. Héél veel winkels, cultuur en genoeg restaurants en cafés om lekker te eten. Vorig jaar maakte ik een vlog over shoppen in Parijs, deze keer heb ik foto’s gemaakt van mijn dagen in Parijs. Ik had een wishlist waarmee ik naar Parijs ging. Of ik wat dingen kan afstrepen!? Tuurlijk!

tbh blog Parijs La Vallée VillageOeps, de Céline outlet kon ik niet overslaan natuurlijk!

Donderdag: La Vallée Village

Normaal ga ik altijd met de Thalys naar Parijs. Dat is goedkoop, snel en best wel fijn. Zeker als je een aanbieding hebt voor 1e klas (gratis eten en drinken!), maar omdat we ook naar de La Vallée Village outlet en Disney wilden, zijn we met de auto gegaan.

Na het inchecken bij het hotel gingen we direct naar de outlet bij het Val D’europe winkelcentrum. In deze blogpost vertel ik meer over de La Vallée Village outlet. We kwamen aan rond 17.30 en het was heerlijk rustig! In het hoogseizoen is de outlet tot 20.00 uur open.

Geheel tegen mijn verwachting vond ik er twee dingen die niet op mijn wishlist voor mijn verjaardag stonden maar ik eigenlijk echt wel nodig had :). Bij Céline vond ik een zonnebril (zie foto hieronder) met flink veel korting en bij Dolce & Gabbana een hele toffe roze rugzak!

tbh plog Jimmy Choo shoes tbh plog Jimmy Choo flatsHéél veel keus in de Jimmy Choo outlet. Kortingen waren 30 tot 50%tbh plog KenzoIk vond een leuke Kenzo trui met gouden cactussen. Niet gekocht helaas!
De Furla Metropolis tas heeft 30% korting in de outlet
tbh blog Coach x DisneySpeciale Coach x Disney collectie. Met 25% extra kortingtbh plog Jimmy Choo GucciOok al was het niet druk, toch in de rij bij Gucci (vandaar mijn gezichtsuitdrukking). In de Gucci outlet liggen vooral oude collecties. Niet de toffe dingen van nu!tbh plog Gucci outlet loafersOke, behalve deze metallic roze Jordaan loafers of zwarte 1953 loafers met studs. Ze hadden 50% korting maar mijn maat was er niet 🙁Next stop: Dolce & Gabbana waar deze roze rugzak een enorme aantrekkingskracht op mij had.  Doen of niet?tbh blog Dolce & GabbanaJaaaa natuurlijk doen! Een rugzak had ik écht hard nodig!

Vrijdag: Disney

Vandaag geen shopdag maar tijd voor Disneyland! Mijn nieuwe roze rugzak en Céline zonnebril komen goed van pas. Ik maakte wel direct mijn eerste kras op mijn nieuwe rugzak. Bij een bepaalde attractie moest je tas per se onder je stoel. Aaarghhhh.

tbh blog Parijs Disney

Zaterdag: Chanel, Chanel en Chanel

Ons hotel zat om de hoek bij Galerie Lafayette en Printemps. En het was maar een kwartiertje lopen naar de Chanel op de Rue Cambon. Toeval? Echt niet! Ik was namelijk op zoek naar een nieuwe portemonnee en flatjes.

Eerste stop was dé Chanel boetiek op de Rue Cambon. De eerste echte Chanel winkel van Coco Chanel. Het was hier erg druk en ze hadden niks wat ik wilde helaas. Al kijk ik op de foto hieronder toch wel erg verlekkerd naar alle Classic Flap bags en WOC’s…

Daarna beproefde ik mijn geluk bij Galeries Lafayette en Printemps. Maar het was er niet normaal druk! Veel Aziatische toeristen die overduidelijk óók een missie om iets bij Chanel te scoren.

tbh blog Parijs ChanelOne of each please!
tbh blog Parijs Chanel flatsClassic ballerina’s bij Chanel Rue Cambontbh blog Parijs Galeries LafayetteDe glazen koepel blijft een plaatje bij Galeries Lafayette
tbh blog Parijs Chanel Galeries LafayetteWoa, wat een rij voor Chanel in Galeries Lafayette!tbh blog Parijs Chanel PrintempsWoa, weer een rij voor Chanel in Printemps!Colette is ook een must visit als je in Parijs bent. Enorm drukke winkel maar een geweldig mooi (en duur) assortiment 

Zondag: Verjaardag en Versailles

Zondag was mijn verjaardag en dat vierde ik met een overpriced maar lekker taartje bij Laduree. Om de een of andere reden was de Chanel boetiek op de Avenue Montaigne open. Yay! Maar ze hadden niets van mijn wishlist. Ze hadden alleen nog een paar overgebleven seasonal tassen. En die waren niet echt de moeite om een foto van te maken haha.

De rest van de dag brachten we door in Versailles en gingen we sushi eten bij Miss Kô (= aanrader) en liepen we rond in de buurt van de Arc de Triomph. Waar de Parijzenaars uit hun dak gingen door de uitslag van de verkiezingen.

tbh blog Parijs LadureeGarden Party mini taartje bij Laduree om mijn verjaardag te vierentbh blog Parijs VersaillesCharming, not! Ik was mijn zonnebril vergeten en stond meer dan een uur in de rij bij het Paleis van Versaillestbh blog Parijs Louis Vuitton x Jeff KoonsVeel aandacht voor de Louis Vuitton x Jeff Koons collectie in de LV flagship store
tbh blog Parijs Arc du TriompheToeterende auto’s bij de Arc de Triomph en wat is Parijs toch mooi!

Maandag: Brunch en Louvre (en een beetje shoppen)

Maandag bleek een feestdag te zijn in Frankrijk dus geen enkele Chanel boetiek kreeg nieuwe voorraad. Omdat Galeries Lafayette om de hoek is, heb ik toch even bij Chanel gekeken omdat er geen rij was. Maar er was inderdaad niks van mijn wishlist helaas. Daarna bij Céline de Trotteur tas nog maar een keertje gepast. Blijft mooi!

De rest van de dag niet meer geshopt. Wel heerlijk gebruncht bij Claus en de meesterwerken in het Louvre bekeken.

tbh plog Parijs Chanel flats window Veel flatjes uit de zomercollectie tbh plog Parijs Chanel Boy bag neon orangeNeon oranje Boy bag bij Chaneltbh plog Parijs Céline TrotteurDe zwarte Céline Trotteur heb ik in de winkel achtergelaten 🙁
tbh plog Parijs Claus brunchWéér wachten op een plekje bij Claus. Gelukkig zit de Christian Louboutin boetiek aan de overkant!tbh plog Parijs Claus brunchDe brunch was echt enorm lekker, ga naar Claus als je in Parijs bent! Reserveer wel een plekje, scheelt een uur wachten 🙂

Dinsdag: Chanel D-day

Laatste dag Parijs! Vandaag krijgen de Chanel boetieks nieuwe voorraad dus dit was dé dag om iets van mijn wishlist te scoren. Ik had een route uitgestippeld om alle Chanel boetieks in een paar uur te bezoeken maar dat bleek gelukkig niet nodig te zijn. Helaas had de eerste ‘stop’ op mijn route, Chanel Rue Cambon, helemaal niets. Maar de sales assistant kon wél de voorraad in alle winkels zien. In de Chanel pop-up store in de Marais had een aantal dingen van mijn wishlist.

Op naar de Marais dus! Het is een kleine pop-up store met kleding en accessoires en omdat het niet helemaal in het toeristisch hart van Parijs ligt, was het er rustig. Was meteen aan de beurt! En inderdaad hadden ze daar de cardholders waar ik tussen twijfelde. Waaronder een SO black Boy (linksboven) die na lang wikken en wegen met me mee naar huis ging! Yay!

tbh plog Parijs Chanel cardholdersDe zwarte cardholders. Ze lijken metallic maar zijn hartstikke zwart!
tbh plog Parijs Chanel Blij ei bij Chanel 🙂

Het was een hele zoektocht om de Chanel cardholder te vinden die op mijn wishlist stond. En het was eerlijk gezegd lastiger dan ik vooraf had gedacht. Maar ik heb er wel wat dingen van geleerd gelukkig! Om niet dezelfde ‘fout’ te maken, schrijf ik binnenkort een blogpost over hoe je het beste én snelst het Chanel item van je dromen kan scoren in Parijs.

Dankjewel voor het lezen en ik hoop dat je het leuk vond! Ik heb in ieder geval een fijne mini vakantie in Parijs gehad en ben erg blij met mijn nieuwe aanwinsten die je ongetwijfeld nog vaker voorbij zal zien komen haha.

Vorige post Volgende post

Lees ook